Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Taxi 1 - 4 (1998-2007)(CZ)[720p] = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Taxi 1 - 4 (1998-2007)(CZ)[720p] = CSFD 76% Názov:Taxi 1 - 4 (1998-2007)(CZ)[720p] = CSFD 76% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:17.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-01-08 Peerov:11 (Seed: 10, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Komedie,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Taxi 1-4
    Jazyk: CZ.FR
    Titulky: CZ.EN
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/33554-taxi/
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/33555-taxi-taxi/
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/33556-taxi-3/
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/224764-taxi-4/
    Rok vydání: 1998,2000,2003,2007
    Délka: 4x zruba po 85 min.
    Žánr: Komedie









       
       



    Taxi 1
    Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem..


    Taxi 2
    Taxikář Samy Naceri musí využít své řidičské mistrovství a ujet rozzuřeným zabijákům a zachránit tak japonského velvyslance a dívku svého přítele... Řidič Daniel musí se svým supertaxíkem opět vypomoci svému příteli, nešikovnému policistovi Emilovi, a také celé francouzské policii v případu únosu japonského ministra. Jakuza totiž chce zabránit rozvoji francouzsko-japonských vztahů. Spolu s japonským ministrem však unesou i Emilovu přítelkyni a kolegyni Petru. Daniel chce jet za svou přítelkyní Lilly, ale nakonec se rozhodne pomoci kamarádovi zachránit jeho milovanou kolegyni. Díky rozvážečům pizzy, s nimiž Daniel dříve jezdil, zjistí, že se štáb jakuzy ukrývá v jedné pařížské rozestavěné budově. Spolu s Emilem a japonskou agentkou osvobodí Petru i ministra. Fenomenální řidič a démon rychlosti, taxikář Daniel Morales, se svým superrychlým, speciálně upraveným Peugeotem 406 stále pomáhá zákazníkům v časové tísni a budí zaslouženou pozornost. Právě v kopcích nad Marseille předehnal šokované závodníky velké rallye, projel cílem a zastavil až před porodnicí, kam vezl rodící ženu a jejího manžela. Vzdechy rodící ženy sice způsobí Danielovi komplikace, protože jeho přítelkyně Lilly si je v telefonu vyloží poněkud jinak. Sotva se mu ji podaří přesvědčit, musí spěchat, aby stihl oběd s jejími rodiči, před kterými se musí vydávat za medika. Mezitím získá jeho přítel, nešikovný policista Emil, řidičák, přestože jeho řidičské schopnosti nejsou valné. Zoufalý učitel autoškoly se ho totiž chce konečně zbavit. Policie v Marseille rozjíždí důležitou akci. Na jednání o spolupráci Francie a Japonska v boji proti jakuze totiž přilétá japonský ministr, který tu má podepsat několik významných smluv. Uvítání se má zúčastnit také Lillyin otec, generál Bertineau, jehož služební vůz je nepojízdný, a tak se Daniel nabídne, že ho na letiště sveze. Následuje další zběsilá jízda, která sice dopraví generála na letiště včas, současně však Daniela nesnášejícího uniformy zaplete do dění kolem významné návštěvy. Ministr je totiž unesen jakuzou, která chce jednání překazit. Spolu s ním je unesena také Emilova milovaná, policistka Petra, a tak se Daniel rozhodne příteli pomoci s její záchranou. Společně s japonskou agentkou Yuli z ministrovy ochranky se pustí po stopách únosců. Zjistí, že jejich skrýš je v jedné rozestavěné pařížské budově. Daniel se obrátí s prosbou o pomoc na generála Bertineau a zanedlouho už se trojice v Danielově taxíku snáší na padáku přímo do pařížských ulic. Podaří se jim sice osvobodit zajatého ministra i Petru, musejí však prchat před zabijáky jakuzy. V Pařížských ulicích se rozpoutá zběsilá honička..


    Taxi 3
    Taxikář Daniel už potřetí startuje svou "čtyřstošestku", aby učinil pořádek v marseillských ulicích. Ty jsou totiž teď, před Vánocemi, ideálním "působištěm" pro zloduchy z Číny vykrádající jeden obchod za druhým. A jako by toho nebylo málo, Danielovi začíná skomírat jeho vztah s Lilly, která se o jeho lásku nemíní dělit s nějakým autem..


    Taxi 4
    Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wyklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila..










































    Filiptunieje, sEri014, sarw1, Garage13, don_corleon88, kivi3d, vilmi, Jary1990, Lukyno123, NITROX, carlosito1, DaV_sk_torr, R1CH1E, bobbobic79, kanar9999, Moohoodkaspi, intelintel, Carter83, Midas7, Bigbad,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    2
    HappyWeed
    Ratio 0.04

    Clen

    07/06/2018 19.52.05
    Kdy tu bude Taxi 5 ?

    0
    bobsa158
    Ratio 1.2

    Member+

    21/05/2018 16.24.25
    moc moc prosím o seed..

    0
    GoralD19
    Ratio 1.39

    Member+

    28/01/2018 17.54.38
     NIC MOC  

    3
    HzL
    Ratio 10.92

    Member+

    08/01/2018 20.57.30
    NIIIIICE .... toje přesně to , oco jsem si 2 hoďky dozadu +- poprosil a už je to tady ... vááálec ... THX !

    0
    heker510
    Ratio 4.44

    Member+

    08/01/2018 20.51.11
    Supr bomba diky upe

    11
    Justice
    Ratio 1

    Clen

    08/01/2018 20.13.00
    Bomba upe velké dík.

    0
    Threadt
    Ratio 25.58

    VIP

    08/01/2018 20.11.57


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.269 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:34
    sql

    TOPlist